Je cv op LinkedIn plaatsen

CV in LinkedIn plaatsen 300 pixSinds de nieuwe layout van LinkedIn in 2013 is de wijze waarop je documenten op je profiel plaatst veranderd. Hieronder een stap-voor-stap-uitleg hoe je documenten, zoals bijvoorbeeld je cv, in je samenvatting/summary kunt plaatsen.

  1. Ga naar http://www.linkedin.com en klik op de bovenste werkbalk op ‘Profiel’ en vervolgens in het uitklapmenu op ‘Profiel bewerken’.
  2. Jouw eigen LinkedIn-profiel verschijnt nu met achter het kopje ‘Samenvatting’ – of als je de Engelstalige versie hebt ‘Summary’ – een aantal symbolen, zie onderstaande afbeelding. Klik hier op het middelste symbooltje: het vierkantje met de plus.Samenvatting LinkedIn bewerken
  3. Onderaan je samevatting/summary verschijnt dan een invulvak, waarin je een link naar een website kunt plaatsen. Link toevoegen LinkedInDit zijn een beperkt aantal websites die LinkedIn ondersteunt. Voor documenten is dit Prezi, Scribd en Slideshare. Dus wil je je CV op LinkedIn plaatsen, zorg er dan eerst voor dat je cv op één van deze drie websites staat. Zie daartoe bijvoorbeeld mijn blog Hoe plaats je je cv op Slideshare? Het URL (website-adres) van de pagina op deze website waarop jouw cv staat plak in je in het vakje ‘Link toevoegen’.

Zie voor meer informatie over het plaatsen van je Slideshare-cv op LinkedIn mijn blog ‘Hoe plaats je je cv in Slideshare‘.

N.B.
Op de Nederlandse versie van LinkedIn is het toevoegen van documenten op dit moment (februari 2013) helaas nog niet mogelijk.

Heb je een Nederlandse versie dan zou je voorlopig vanaf je LinkedIn-profiel een link naar je Slideshare kunnen maken via ‘Profiel bewerken’ > ‘Contactgegevens bewerken’. Als je dan achter het potloodje achter ‘Websites’ klikt verschijnt onderstaand uitklapmenu.

LinkIn Link naar website

Hier laat je in het linkerblok ‘Ander:’ staan, in het tweede blok vul je in ‘Mijn Prezi-cv’ (of ‘Mijn Slideshare-cv’) en in het derde blok plakje het websiteadres van de pagina waarop jouw cv in SlideShare staat.

Lees ook

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Joyce Dunnewold

Hier lees je alles wat je wilt weten over Office, met name voor secretaresses.

De Levende Sollicitatiegids

Wijst je de kortste route naar jouw volgende baan!

Mijn 50 plus ervaringen

de wereld van een 50 plusser

BlauwStaete

Projectontwikkeling sociale woningbouw en duurzame energieconcepten

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: